Laserblekning

Att ta bort med laser underlättar för att kunna göra en ny, betydligt snyggare tatuering på samma ställe som din gamla, eller för att eventuellt korrigera små missöden…

Det finns flera fördelar med att göra din behandling på en tatuerings studio. En är priset – vi är ungefär hälften så dyra som en vanlig klinik. En annan är att du, i samråd med våra erfarna och utbildade tatuerare, kan planera inför din framtida cover-up och därmed inte använda dig av lasern mer än absolut nödvändigt.

Att ta bort en tatuering helt och hållet är svårt, därför har vi valt att kalla behandlingen för “laserblekning” istället. Behandlingen använder vi för att underlätta inför cover-ups eller för att i den mån det går, ta bort en tatuering helt.
Då intresset för tatueringar har vuxit ordentligt på senare år, har även antalet “hemmatatuerare” ökat, vilket kan ha katastrofala följder och vi får ofta in kunder med nygjorda tatueringar av dålig kvalitet som vill ha cover-ups. Tidigare var vi tvungna att göra stora, klumpiga tatueringar med mycket svart färg för att det skulle täcka, men nu med hjälp av lasern kan vi minimera tatueringen med mycket bra resultat.

En tatuering bleks med tiden, färgpigmenten bryts sakta ned och transporteras till lymfkörtlarna. Att behandla en tatuering med laser fungerar på samma sätt, fast mycket snabbare.

Här nedan ser du en tatuering som har blivit blekt vid 5 tillfällen;

Ring gärna Ulrika på 0768-665577 för att boka en konsultation! :)

Senast uppdaterad 2014-02-08